Wie is Niels

Ik ben Niels, een 28-jarige grafisch ontwerper uit Zwolle. In 2012 ben ik als genomineerde voor de academieprijs afgestudeerd aan de kunstacademie in Zwolle en werk nu onder de naam Niels Lindhout grafisch ontwerp.
Geen opdrachtgever is hetzelfde, geen klus gelijk. Dat maakt mijn werk zo leuk!

Grafisch vormgeven is meer dan een mooi plaatje maken. Het is vorm geven aan communicatie, waarbij in veel gevallen de vorm ondergeschikt is aan de boodschap. Goede communicatie betekent ook lef hebben en durven opvallen, zéker in deze tijd waarin bijna alles mogelijk is. Die combinatie van opvallen en blijven communiceren zoek ik graag op.


Onderhand heb ik verschillende uiteenlopende opdrachten gedaan, van stempelkaartjes voor de visboer tot uitgebreide huisstijlen en websites. Door mij te verdiepen in een briefing weet ik snel tot resultaat te komen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

UA-51115879-1